May 17, 2010

The Venus Project World Tour, Eindhoven The Netherlands


Op 26 Juni 2010 komt The Venus Project World Lecture Tour naar Nederland. Het International Centre for Sustainable Excellence in Eindhoven ontvangt dan Jacque Fresco en Roxanne Meadows voor een lezing op het Lichtplein in het centrum van Eindhoven.
De lezing vindt mede plaats in het kader van de Inspiration Days en in samenwerking met duurzaam ondernemer Frank Essink..
De lezing zal 105 minuten duren, waarna het publiek 45 minuten lang de gelegenheid krijgt om interactie te treden met Jacque en Roxanne.
Tickets kunnen hierboven besteld worden. Voor degenen die zich niet comfortabel voelen bij betaling via Paypal zijn er tickets te koop aan de ingang tot 1 uur voor aanvang van de lezing. Vol=Vol (kijk op deze pagina of er nog tickets zijn.
BELANGRIJK: De dag na de lezing, op zondag 27 juni, zal in het ICSE in De Lichttoren 24 de opening plaatsvinden van de eerste tentoonstelling van The Venus Project in Nederland met diverse hoge kwaliteit visualisaties, 3D Virtual Tours etc. van de ontwerpen van Jacque Fresco en The Venus Project. Bezoekers van de lezing zijn van harte welkom vanaf 12.00 uur en de toegang is gratis. Meer informatie vindt u op www.icse.nl

When
Saturday, June 26, 2010 from 2:00 PM - 5:00 PM (GMT+0100)


Where
Lichtplein
Emmasingel
5611 Eindhoven, Nederland, Eindhoven
NetherlandsIk zie je daar / I'll see you there. :)

No comments: